ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ

Δεν έχεις λογαριασμό;

Αλλαγές-Επιστροφές Προϊόντων

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
 
Η αλλαγή σας είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, εύκολα και γρήγορα χέρι με χέρι. Οι αλλαγές πρέπει να  γίνουν μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή του.
 
Εάν δεν είσαστε ευχαριστημένοι από την αγορά σας, προχωρήστε στη διαδικασία αλλαγής του προϊόντος συμπληρώνοντας τη Φόρμα Αλλαγής/Επιστροφής που βρίσκετε στο κάτω μέρος (footer) του eshop.
Αφού λάβουμε το αίτημα σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή τηλεφωνικά ώστε να αποστείλουμε το νέο σας δέμα. Εσείς απλά συσκευάζετε προσεκτικά το δέμα που θέλετε να αλλάξετε και το παραδίδετε χέρι-με-χέρι στο courier που θα σας φέρει το νέο δέμα.
Όσα προϊόντα ανήκουν στην κατηγορία «Εσώρουχα», «Κάλτσες-καλσόν» ΔΕΝ επιδέχονται αλλαγής για λόγους υγιεινής. Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται καινούρια, αχρησιμοποίητα, με τα προστατευτικά αυτοκόλλητα , άθικτα με όλα τα καρτελάκια barcode επισυναπτόμενα πάνω τους.
Η πρώτη επιστροφή είναι δωρεάν, ενώ για κάθε αλλαγή από εκεί και πέρα ο πελάτης επιβαρύνετε τα μεταφορικά των 5,00€ (πέντε) ευρώ
Όσα προϊόντα έχουν επιστραφεί κατεστραμμένα ή λερωμένα δεν θα γίνονται αποδεκτά και αποστέλλονται πίσω στον πελάτη, με χρέωση του την δαπάνη επιστροφής.
Τα νέα προϊόντα που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από τα προϊόντα που θέλετε να αλλάξετε. Οποιαδήποτε χρηματική διαφορά δεν συμψηφίζεται με κόστος μεταφορικών.
 
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
Έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης εάν το επιθυμείτε. Στη περίπτωση αυτή το προϊόν πρέπει να μας επιστραφεί αποκλειστικά με εταιρία courier και τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη. Αρχικά συμπληρώνετε τη Φόρμα Αλλαγής/Επιστροφής που βρίσκετε στο κάτω μέρος (footer) του eshop μας. Εμείς αφού λάβουμε το αίτημα σας θα λάβετε εγκριτικό email για να μας επιστρέψετε το προϊόν. Μέσα στο δέμα επισυνάπτετε ένα χαρτί με τον αριθμό παραγγελία σας, τον αριθμό IBAN του λογαριασμού τραπέζης σας , σε ποια τράπεζα ανήκει και το όνομα του δικαιούχου. Η επιστροφή χρημάτων από εμάς γίνεται εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος σας από εμάς.
Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείτε μετά τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο και ενημερώνεστε για αυτή με σχετικό email.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΔΕΝ γίνονται δεκτές αποστολές με απλό ταχυδρομείο.
Επιστρέφεται από εμάς η αξία των προϊόντων και όχι τα έξοδα αντικαταβολής.
 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:
Μαιάνδρου 3, Νέα Ιωνία Βόλος, 38446, abebablom.
Τηλ: 24210 83702
Εξυπηρέτηση πελατών: Δευτ.- Τετ. - Σαβ. 10:00 – 14:30 και Τρ.-Πεμ.-Παρ. 17:00 – 21:00
Email: info@abebablom.gr
* Η επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να τροποποιήσει τους παραπάνω όρους οποτεδήποτε χωρίς καμία προειδοποίηση
 
ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
Για την επιστροφή της παραγγελίας σας από  Κύπρο τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Μόλις λάβουμε το δέμα σας , σας κάνουμε Refund στην κάρτα σας ή στο λογαριασμό που θα μας υποδείξετε (όποια έξοδα τραπεζικής μεταφοράς επιβαρύνουν το πελάτη), την αξία των προϊόντων που μας έχετε επιστρέψει. Επιστροφές σε εκπτωτικά προϊόντα δεν γίνονται. Καλό είναι για την ασφάλεια του δέματος σας να κρατάτε τον αριθμό αποστολής του δέματος που μας επιστρέφετε. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.
 
 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Μάθετε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

24210 83702
Visa Secure Mastercard Identity Check

Visa Secure Mastercard Identity Check
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!