ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35 €
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35 €

ΕΙΣΟΔΟΣ

Δεν έχεις λογαριασμό;

Όροι Χρήσης

1. Εισαγωγή
Οι παρόντες όροι διέπουν τη λειτουργία της ιστοσελίδας των καταστημάτων a be ba blom υπό τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.abebablom.gr, www.abebablomstore.comwww.abebablomstore.gr, www.abebablomboutique.gr και abebablomboutique.com (εφεξής «Ηλεκτρονικό Κατάστημα»), τη χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος από τους επισκέπτες του (εφεξής «Χρήστης»), καθώς και τη διενέργεια συναλλαγών από απόσταση μέσω αυτού από τους πελάτες (εφεξής «Πελάτης») της Ατομικής Επιχείρησης «ΦΙΛΟΣΟΦΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ», με διακριτικό τίτλο «a be ba blom (α μπε μπα μπλομ) – ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ - ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ» (εφεξής «Επιχείρηση»), υπό την ιδιοκτησία και διαχείριση της οποίας τελεί.
 
2. Χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος
2.1 Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα έχει δημιουργηθεί από την Ατομική Επιχείρηση και λειτουργεί με αποκλειστικό σκοπό την προβολή των προϊόντων της (εφεξής «Προϊόντα») μέσω διαδικτύου, την παραγγελία και αγορά Προϊόντων από απόσταση από τους Πελάτες, καθώς και την αμφίδρομη επικοινωνία της Επιχείρησης με τους Πελάτες και τους Χρήστες για θέματα που σχετίζονται με τη δραστηριότητά της και τα Προϊόντα της και τη σχετική ενημέρωσή τους.
2.2 Από τη χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και μόνον τεκμαίρεται ότι ο Πελάτης ή ο Χρήστης έχουν διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί πλήρως και ανεπιφύλακτα τους παρόντες Όρους Χρήσης και ότι δεσμεύονται από αυτούς στο σύνολό τους. Σε περίπτωση που κάποιος Πελάτης ή Χρήστης δεν συμφωνεί με έναν ή περισσότερους όρους, οφείλει να απέχει από οποιαδήποτε χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και τη διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής μέσω αυτού.

3. Εγγραφή του Πελάτη ως μέλους του Ηλεκτρoνικού Καταστήματος
3.1 Ο Πελάτης μπορεί να αγοράσει Προϊόντα μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος μόνον εφόσον έχει εγγραφεί ως μέλος του. Η εγγραφή πραγματοποιείται άπαξ κατά τη διαδικασία της πρώτης αγοράς Προϊόντος. Ο Πελάτης οφείλει να καταχωρήσει υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμό του, τη διεύθυνση αποστολής των Προϊόντων, την ηλεκτρονική του διεύθυνση (email) και τηλέφωνο επικοινωνίας. 
3.2 Όλα τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα του Πελάτη διέπονται από την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της Επιχείρησης.
3.3 Η Επιχείρηση δεν θα ζητήσει ποτέ από τον Πελάτη να καταχωρήσει μέσω του διαδικτυακού της τόπου ή να της αποστείλει μέσω email, κατά την εγγραφή του ως μέλους ή και αργότερα, στοιχεία που σχετίζονται με πιστωτικές του κάρτες.
3.4 Ο Πελάτης υποχρεούται να ενημερώνει το Ηλεκτρονικό Κατάστημα για οποιαδήποτε αλλαγή των ανωτέρω στοιχείων του.

4. Παραγγελία και αγορά Προϊόντων
4.1 Ο Πελάτης, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός κατά το ελληνικό δίκαιο, θα επιλέγει το Προϊόν που επιθυμεί να αγοράσει από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα και θα το προσθέτει στο καλάθι αγορών του. Η περιγραφή έκαστου Προϊόντος, τα χρώματα και τα μεγέθη του αναγράφονται δίπλα από αυτό, όπως επίσης και η τιμή του στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο νόμιμος ΦΠΑ. Όταν ο Πελάτης επιλέξει όλα τα Προϊόντα που επιθυμεί να αγοράσει, θα ενημερώνεται από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα για τη συνολική αξία αυτών, το κόστος αποστολής τους, εφόσον υπάρχει, καθώς και το κόστος αντικαταβολής εφόσον έχει επιλέξει τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής. Στη συνέχεια, ο Πελάτης θα επιλέγει τον τρόπο πληρωμής των Προϊόντων.
4.2 Η Επιχείρηση έχει το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές των Προϊόντων χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των Πελατών. Σε κάθε περίπτωση η τιμή που αναφέρεται δίπλα στο Προϊόν κατά τη στιγμή παραγγελίας του από τον Πελάτη είναι η ισχύουσα για την αγορά του. 
4.3 Σε περίπτωση που Προϊόντα της Επιχείρησης πωλούνται σε χαμηλότερες τιμές από τις κανονικές τους (προσφορές), οι τιμές αυτές θα ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων έκαστου Προϊόντος.

5. Πληρωμή Προϊόντων
Στο a be ba blom ο Πελάτης μπορεί να πληρώσει με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους επιλέξει:
α) Με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή σε μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας, η οποία επιβαρύνεται με ενάμιση ευρώ (1,50€).

*Στη περίπτωση της αντικαταβολής, αν ο Πελάτης για οποιοδήποτε λόγο αποφασίσει να μην παραλάβει το δέμα του, τότε επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής, ποσό που ανέρχεται συνολικά στα τέσσερα ευρώ (4,00€),  και υποχρεούται να καταβάλει το ποσό μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρίας οι οποίοι αναφέρονται αναλυτικά παραπάνω.
β) Με κατάθεση της αξίας της παραγγελίας του σε τραπεζικό λογαριασμό του a be ba blom (δικαιούχος λογαριασμών: Φιλοσοφόπουλος Σταύρος):
EFG Eurobank-Ergasias:
IBAN: GR65 0260 4740 0000 1020 0010 928 
Λογαριασμός: 0026.0474.01.0200010928
Εθνική Τράπεζα:
IBAN: GR71 0110 1230 0000 1237 9552 867
Λογαριασμός: 123/795528-67
Alpha Bank:
IBAN: GR89 0140 3160 3160 0231 0001 312
Λογαριασμός: 316 00 2310 001312
Τράπεζα Πειραιώς:
IBAN: GR08 0171 1000 0061 0001 0053 460 
Λογαριασμός: 6100 010 053 460 EUR
γ) Με πιστωτική κάρτα.
δ) Μέσω Paypal
Αναλυτικά.. 
Αντικαταβολή 
Ο Πελάτης μπορεί να πληρώσει με αντικαταβολή εφόσον θέλει και να εξοφλήσει την παραγγελία κατά την παράδοσή της. 
*Στη περίπτωση της αντικαταβολής, αν ο Πελάτης για οποιοδήποτε λόγο αποφασίσει να μην παραλάβει το δέμα του, τότε επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής, ποσό που ανέρχεται συνολικά στα τέσσερα ευρώ (4,00€),  και υποχρεούται να καταβάλει το ποσό μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρίας οι οποίοι αναφέρονται αναλυτικά παραπάνω.
Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό 
Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία μέσω τραπεζικού λογαριασμού, ο Πελάτης θα πρέπει να προχωρήσει στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού σε έναν από τους λογαριασμούς του a be ba blom και στη συνέχεια να στείλει μήνυμα στο [email protected].gr αναφέροντας το όνομα του καταθέτη, την τράπεζα που επέλεξε, καθώς και την ημερομηνία κατάθεσης.
Πιστωτική Κάρτα 
Το a be ba blom δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa και MasterCard. Mετά την επιλογή των Προϊόντων, o Πελάτης θα εκτρέπεται σε ειδικό, ασφαλή περιβάλλον της τράπεζας όπου και θα καταχωρεί όλα τα στοιχεία της κάρτας, τα οποία εκάστοτε απαιτούνται. Η συνολική αξία των Προϊόντων, καθώς και το κόστος αποστολής ή αντικαταβολής τους (εφόσον υπάρχει), θα εμφανίζονται ως σύνολο στο διαδικτυακό τόπο της τράπεζας αυτόματα, μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Μετά την έγκριση της συναλλαγής από την Τράπεζα και την ολοκλήρωση της πληρωμής, ο Πελάτης θα επιστρέφει αυτόματα στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Από 11/6/2015 τα παρακάτω λειτουργικά συστήματα δεν υποστηρίζουν τα αυξημένα πρωτόκολλα ασφαλείας των τραπεζών και δεν μπορούν να ολοκληρώσουν πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
WINDOWS XP SERVICE PACK 2 (ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ)
APPLE OS X 10.4 (ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ)
WINDOWS MOBILE 6.5.X (ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ)
Paypal
Ο Πελάτης μπορεί να πληρώσει μέσω της υπηρεσίας Paypal εφόσον διαθέτει αντίστοιχο λογαριασμό και το επιθυμεί. 

6. Παράδοση Παραγγελίας
6.1 Για την αποστολή των Προϊόντων και την είσπραξη αντικαταβολής, η Επιχείρηση συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών «Γενικη Ταχυδρομική Α.Ε.Ε Ταχυμεταφορών» και διακριτικό τίτλο «Γενική Ταχυδρομική», που εδρεύει στην Αθήνα, Λ. Κηφισού 14, Τ.Κ. 18233, τηλ. επικ. 2104851100. Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, από ώρα 9:00 έως ώρα 17:00.
6.2 Το κόστος αποστολής προϊόντων για αποστολές εντός Ελλάδος είναι 2.50€ για παραγγελίες κάτω των 35.00€, ενώ για παραγγελίες άνω των 35.00€ η αποστολή ειναι δωρεάν.
6.3 Ο χρόνος παράδοσης των Προϊόντων βρίσκεται σε συνάρτηση με τον τόπο παράδοσης που έχει επιλέξει ο Πελάτης. Για αποστολές εντός Αθηνών η διάρκεια παράδοσης κυμαίνεται από 2 έως 3 ημέρες, ενώ για την περιφέρεια από 2 έως 4 ημέρες.(*οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να παρατείνονται στην περίπτωση δυσπρόσιτων περιοχών, όπως αυτοί ορίζονται στην ιστοσελίδα της μεταφορικής).

7. Αντικατάσταση Προϊόντος
Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να ζητήσει αντικατάσταση του Προϊόντος, εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών, σε περίπτωση που η Επιχείρηση αποστείλει Προϊόν το οποίο είναι ελαττωματικό ή δεν είναι αυτό που παρήγγειλε ο Πελάτης. Τότε, ο τελευταίος έχει δικαίωμα να το επιστρέψει στην Εταιρεία προκειμένου να αντικατασταθεί άνευ χρέωσης εξόδων επιστροφής του Πελάτη και εξόδων αποστολής σε αυτών του νέου Προϊόντος. Στην περίπτωση που το συγκεκριμένο Προϊόν έχει εξαντληθεί, κι ο Πελάτης δεν επιθυμεί την αγορά κάποιου άλλου Προϊόντος, τότε η Επιχείρηση θα προβεί στην επιστροφή χρημάτων.

8. Αλλαγή
Πριν από οποιαδήποτε αλλαγή είναι απαραίτητη η επικοινωνία στο e-mail:[email protected]gr
8.1 Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να προβεί στην αλλαγή ενός Προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία συναλλαγής απαραιτήτως με την απόδειξη αγοράς. Ο Πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος και τα έξοδα αποστολής του νέου (αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο αντίστοιχο σύνδεσμο: «Αλλαγές Προϊόντων»
8.2 Η αλλαγή ενός Προϊόντος είναι δυνατή μόνο εφόσον το Προϊόν είναι στην ίδια κατάσταση με αυτή που το παρέλαβε ο Πελάτης και η συσκευασία του δεν έχει ανοιχθεί.

9. Ευθύνη Επιχείρησης
9.1 Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται για καθυστέρηση ή αδυναμία εκτέλεσης της παρούσας οφειλόμενη σε γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά απεργία των μέσων μεταφοράς κ.λπ. Η Εταιρεία σε κάθε τέτοια περίπτωση δικαιούται παράταση για την υλοποίηση των υποχρεώσεων της δυνάμει της παρούσας. 
9.2 Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται για την επιλογή των Προϊόντων για τα οποία ο Πελάτης παραμένει μόνος και αποκλειστικά υπεύθυνος. 
9.3 Η Επιχείρηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως αυτά επιβάλλονται από την συνήθη πρακτική, για την υψηλού επιπέδου ασφάλεια και προστασία αποκλειστικά και μόνο του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των δικών της συστημάτων. Η Επιχείρηση, δεδομένης της φύσης του Διαδικτύου,  δεν εγγυάται τη μη ύπαρξη ιών και δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση ζημίας του εξοπλισμού, του λογισμικού, των αρχείων ή άλλης ζημίας του Χρήστη ή του Πελάτη, η οποία προκαλείται από ιό. 
9.4 Για την ασφάλεια των συναλλαγών με τη χρήση καρτών, η Επιχείρηση ουδεμία ευθύνη φέρει καθώς όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Eurobank Ergasias, όπου ο Πελάτης καταχωρεί τα στοιχεία της κάρτας του. 
 
10. Δικαιώματα Καταναλωτή 
Οι παρόντες Όροι Χρήσης δεν επηρεάζουν οποιοδήποτε δικαίωμα του Πελάτη, το οποίο απορρέει από την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας καταναλωτών.

11. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
11.1 Όλα τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη ή του Πελάτη, που αποστέλλονται με email στην Επιχείρηση ή καταχωρούνται από τον Πελάτη κατά την αγορά των Προϊόντων, είναι και παραμένουν εμπιστευτικού χαρακτήρα. 
11.2 Η Επιχείρηση ενημερώνει τον Χρήστη και τον Πελάτη ότι θα επεξεργάζεται, τόσο η ίδια όσο και τρίτοι κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, τα προσωπικά δεδομένα του που της αποστέλλουν μέσω email ή καταχωρούν σε αυτόν, ως εξής: 
α) Είδος των δεδομένων: i. Όσον αφορά στα ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails) που υποβάλλονται: Τα δεδομένα που συμπληρώνει ο Χρήστης του Καταστήματος κατά την αποστολή του ηλεκτρονικού μηνύματος και ii. Όσον αφορά στα δεδομένα κατά την παραγγελία Προϊόντος: Τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρίζονται καθώς και εκείνα που τυχόν θα προκύψουν κατά την αγορά. 
β) Σκοπός επεξεργασίας: α) Εξυπηρέτηση του Χρήστη και του Πελάτη κατά την πλοήγηση του στον διαδικτυακό τόπο και τη χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, β) παραγγελία, αγορά,  αντικατάσταση και αλλαγή προϊόντων, γ)προάσπιση των συμφερόντων της Επιχείρησης και εκπλήρωση των υποχρεώσεών της βάσει Νόμου και δ) δημόσια προβολή της Επιχείρησης.

12. Τροποποιήσεις - Διακοπή Λειτουργίας
12.1 Η Επιχείρηση δικαιούται να τροποποιεί τους Όρους Χρήσης, στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας, και να αναρτά το τροποποιημένο κείμενο στον διαδικτυακό τόπο. Μεταγενέστερη των τροποποιήσεων χρήση του διαδικτυακού τόπου από τον Χρήστη και τον Πελάτη συνεπάγεται αποδοχή των τροποποιήσεων αυτών. 
12.2 Η Επιχείρηση δικαιούται να τροποποιεί το Περιεχόμενο του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, να προσθέτει ή αφαιρεί Προϊόντα, πληροφορίες και στοιχεία και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα τη λειτουργία του, όταν το θεωρεί αναγκαίο ή συνετό.
  
13. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας
13.1 Οποιαδήποτε χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος ή περιεχομένου του, π.χ. κειμένων,  γραφικών, εικόνων κ.λπ. (εφεξής συλλογικά «Περιεχόμενο») από Χρήστη, Πελάτη ή και τρίτους με σκοπό το κέρδος απαγορεύεται, όπως ενδεικτικά αναμετάδοση, δημοσίευση, διασκευή, θέση σε κυκλοφορία, παρουσίαση στο κοινό, διαγραφή, εκτύπωση, αντιγραφή και αποθήκευση (download) Περιεχομένου.
Ειδικά, η δημοσίευση από οποιονδήποτε τρίτο σε άλλα μέσα, ηλεκτρονικά ή  έντυπα, φωτογραφιών του Ηλεκτρονικού Καταστήματος επιτρέπεται υπό τον όρο ότι δεν χρησιμοποιούνται με σκοπό το κέρδος, δεν αλλοιώνονται, δεν παραποιούνται και  αναφέρουν πάντοτε την πηγή προέλευσής τους (www.abebablomstore.com). 
 
14. Σύνδεσμοι  
Η Επιχείρηση ενδέχεται κατά διαστήματα να αναρτά στον Διαδικτυακό Τόπο συνδέσμους οι οποίοι οδηγούν σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων, και ιδίως μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η Επιχείρηση δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των διαδικτυακών αυτών τόπων, καθώς δεν προβαίνει σε οποιοδήποτε έλεγχο αυτών και δεν διατηρεί οποιαδήποτε σχέση με τους ιδιοκτήτες τους. Η Επιχείρηση δεν παρέχει  εγγύηση στους Χρήστες ως προς την ποιότητα ή την ορθότητα των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτούς.
  
15. Εφαρμοστέο δίκαιο - Δωσιδικία
Οι παρόντες Όροι Χρήσης διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά από τους παρόντες υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας. Σε περίπτωση που ο Χρήστης ή ο Πελάτης χρησιμοποιούν το Ηλεκτρονικό Κατάστημα από τρίτη χώρα, υποχρεούνται να τηρούν και τη νομοθεσία της χώρας αυτής.

16. Λήψη / Διαγραφή Δεδομένων Σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ (GDPR):
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε ή να διαγράψετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που έχουν συλλεχθεί από εμάς. Στην περίπτωση που είστε εγγεγραμμένος χρήστης θα πρέπει να κάνετε login στο λογαριασμό σας και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του λογαριασμού σας θα δείτε τις δύο επιλογές (Διαγραφή και Προβολή) που έχουμε ετοιμάσει για εσάς. Σε κάθε άλλη περίπτωση ή αν έχετε παραγγείλει ως επισκέπτης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε και πάλι να ζητήσετε την αποστολή των δεδομένων σας ή τη διαγραφή τους στέλνοντας μας email μέσω των στοιχείων που θα βρείτε στη σελίδα της επικοινωνίας μας.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΟΝ 35 €

ΑΛΛΑΓΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μάθετε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

24210 83702

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!